Schoolorganisatie
Onze lestijden
Ma / di / do / vr 08:45 - 12:15 uur
13.15 - 15:15 uur
Woe 08:45 – 12:30 uur.
De deuren gaan om 8:35 en 13:05 open. De kinderen gaan direct naar de klas en blijven niet op het schoolplein. Tot 8:45 en 13:15 uur is de inloop, hierna sluit de deur en beginnen de lessen.
- Onze school in een organogram

Directeur: Heeft de dagelijkse leiding van de school en de daarbij behorende eindverantwoordelijkheid voor de totale schoolorganisatie.
Bouwcoördinatoren: De bouwcoördinator is de eerst aanspreekbare (leidinggevende) persoon oor de mederwerkers die in de betreffende bouw werkzaam zijn. Hij/zij is binnen de bouw belast met organisatorscihe aspecten, welke het functioneren van de bouw aangaan en verbteren. Tevens draagt deze zorg voor de onderwijsinhoudelijke voortggang van de bouw. Hiertoe behoort ook een adequate inzet van andere medewerkers dan groepsleerkrachten (bijv. onderwijsassistenten).
Zorgcoördinator:
- Rekencoördinatoren: Een groepsleerkracht die zich heeft gespecialiseerd in rekenen. Roostert rekentoetsen in en bespreekt de resultaten met groepsleerkrachten.
- Taalcoördinatoren: Heeft eigenlijk dezelfde taak als de rekencoordinator alleen dan op het gebied van taal, spelling en lezen.
IB-er: Zij begeleidt kinderen en leerkrachten. Ze coördineert de ecgtra zorg die eventueel nodig is voor kinderen
RT-er: Kinderen krijgen individueel of in groepjes extra begeleiding bij lesstof die ze moelijk vinden of geeft kinderen juist meer uitdaging.
Onderwijsassistenten: Extra hulp voor in de klas.
Leerkrachten: Zij werken alleen of samen voor een groep en geven de kinderen les.
ICT-coördinator: Heeft een centrale rol in scholing, aanschag van middelen, onderzoek naar softwaren, inpassing van software bij methodes, onderhouden van hardware en de website.
Conciërge: Hij zorgt ervoor dat de school netjes is en ondersteunt het team in meer praktische zaken.
-
Besluitvorming
De besluitvorming gebeurt door het hele team en de directeur. De directeur neemt uiteindelijk het beste besluit.
-
Klimaat
Vanuit onze onderwijsvisie streven we ernaar om ieder kind een veilige, aangename en sfeervolle omgeving aan te bieden. Bovendien beseffen we dat kinderen verschillende kwaliteiten hebben en dat we daar in ons onderwijs duidelijk en herkenbaar rekening mee moeten houden.
Wij maken in onze school veel gebruik van interactie. Dit doen we zowel klassikaal als in groepjes.
Dit doen we a.d.h.v. taakrollen van coöperatief werken: Hoe dit in zijn werk gaat is te lezen bij coöperactief leren.
Maak jouw eigen website met JouwWeb